Tule tutustumaan

Yrityssopimus

Tarjoa WSC:n palveluita työntekijöillesi!

Säännöllinen liikunta on tärkein ja välttämätön keino fyysisen toimintakyvyn ylläpitämisessä. Liikunnan tulisikin olla hauska ja säännöllinen osa arkea. Kannusta työntekijöitäsi säännölliseen omaehtoiseen liikuntaan.

Yrityssopimuksen avulla yritys tukee vaivattomasti työntekijöiden terveyttä, hyvinvointia ja omaehtoista säännöllistä liikuntaa. Samalla yritys tarjoaa työntekijöilleen arvostetun työedun!

Yrityssopimus on yrityksen ja Wasa Sports Clubin välinen sopimus yrityksen työntekijöiden liikuntaetuudesta Wasa Sports Clubilla. Yrityksen työntekijät tekevät henkilökohtaisen jäsensopimuksen, jonka hinta määrittyy yrityssopimuksen mukaisesti. Työntekijöille kuuluvat näin kaikki jäsenetuudet.

Jäsenyys Wasa Sports Clubilla

Wasa Sports Club toimii jäsensaliperiaatteella. Jäsenyys on paras vaihtoehto, koska ainoastaan pitkäjänteinen kuntoilu tuo tulosta. Liikunnan tulisi olla hauska ja säännöllinen osa arkea. Liikkumalla jaksat paremmin arkielämässä, kohennat kuntoasi, kiinteytät kehoasi ja pudotat painoa. Opastamme jäseniä kuntoilun saloihin ja laadimme harjoitusohjelmia sekä annamme ravintoneuvoja.

Lue lisää jäsenyydestä

Lisätietoa:

Jyrki Huhtamäki
0400 925 199
jyrki.huhtamaki(at)wsc.fiEtkö löytänyt etsimääsi? Rakennetaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ