Tule tutustumaan

TYKY ja TYHY

Millaisen päivän teidän henkilöstönne haluaisi viettää liikunnan parissa? Haluatteko lisätä henkilöstönne tietoutta terveyttä- ja hyvinvointia edistävistä elämäntavoista? Milloin ja missä teille sopisi parhaiten järjestää henkilöstönne liikuntaa? Tykypalvelumme suunnittelemme teidän yrityksenne tarpeisiin.

Tykypalvelut mahdollistavat yrityksenne toteuttaa henkilökunnan liikuntaa ja hyvinvoinnin kehittämistä täysin haluamallanne tavalla. Tuotteet ja tapahtumat voimme järjestää Wasa Sports Clubilla tai jopa yrityksenne tiloissa. Tykypalvelumme ovat kaikkien yritysten saatavilla ilman Wasa Sports Club jäsenyyksiä.

WSC työelämäpalvelut

Wasa Sports Club ja Mehiläinen Oy kanssa yhteistyössä laaditut työelämäpalvelut on suunniteltu yrityksen henkilöstön työkykyä ylläpitäviksi palveluiksi. Tutustu tarkemmin palveluihin alla olevasta linkistä.

http://kauppa.mehilainen.fi/yritykset/wasa-sports-club-gwfthko

TYKY-päivä

Tyky-päivä on toiveidenne mukaisesti suunniteltu kokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota yhteisöllenne mielenkiintoinen ja antoisa kokemus liikunnan ja terveyden parissa. Ohjelma voidaan rakentaa yhdestä tunnista koko päivän mittaiseksi. Ohjelmaan voi kuulua ryhmäliikunta tunteja, ohjattua saliharjoittelua, luentoja, kahvi-/ lounastarjoilu, rentoutumista, kuntotestausta ja kehoanalyysit.

Luennot

Liikunnan ja terveyden ammattilaiset rakentavat teille luentoja haluamastanne aiheesta. Aiheena voi olla esimerkiksi: ravinto ja liikunta, stressinhallinta ja rentoutuminen, tavoitteellinen liikunta, voima- tai kestävyysharjoittelu yms. Tarjoamme teille luennoilla luotettavaa tietoa ja innostavaa asennetta!

Liikunnan iloa –starttikurssi

Kolme kuukautta kestävä kurssi, jossa tutustutaan erilaisiin liikuntamuotoihin sekä liikunnan ja ravinnon merkitykseen. Kurssin tavoitteena on löytää liikunnan iloa erilaisista liikunta muodoista ja opastaa vasta-alkajia säännöllisen liikunnan pariin.

Tutustu myös muihin kursseihin

Kuntotestaus ja henkilökohtainen ohjaus

Kartoitamme kuntotestauksella ja kehoanalyysilla henkilöstönne tämän hetkisen kuntotason. Tulosten perusteella toteutamme henkilökohtaisen kuntokonsultoinnin, jossa suunnittelemme henkilökohtaisen kunto-ohjelman.

Huippu Startti - personal training

Huippu Startin tarkoituksena on aktivoida yrityksenne avainhenkilöt huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Harjoittelun, levon ja ravinnon oikeat suhteet ovat lähtökohta fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille. Paketti sisältää 5-10 henkilökohtaista Personal Training tuntia, joissa henkilökohtainen valmentaja opastaa liikunnan, levon ja ravinnon merkityksestä ja oikeasta suhteesta. Tavoitteena on kehittää elämänhallintaa, hyvinvointia ja jaksamista vaativassa elämänrytmissä.

Lisätietoja:

Jyrki Huhtamäki
0400 925 199
jyrki.huhtamaki(at)wsc.fiEtkö löytänyt etsimääsi? Rakennetaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ