Tule tutustumaan

Kurssit yrityksille

Tarvitsetteko apua henkilökuntanne innostamisessa ja aktivoimisessa omaehtoisiksi liikkujiksi? Onko työpaikallanne ryhmä, joka kaipaisi uusia tavoitteita ja haasteita? Haluatteko parantaa työilmapiiriä ja yhteisöllisyyttä?

Tarjoamme erilaisia kursseja, joista voimme räätälöidä juuri teidän tavoitteisiinne sopivia. Tavoitteiden saavuttamisessa auttavat ja opastavat liikunnan ja terveyden asiantuntijat. Tarkoituksena on yksilöllisten terveysvaikutusten ja elämäntapojen kehittämisen lisäksi parantaa työilmapiiriä, työssä viihtymistä ja työhön sitoutumista.

Autamme yrityksen henkilöstön kuntokartoituksissa ja suunnittelemme kanssanne tavoitteita fyysisen hyvinvoinnin kehittämisessä. Meidän tavoitteenamme on auttaa teitä kehittämään aktiivinen ja vireä työyhteisö, jossa voidaan fyysisesti ja henkisesti hyvin.

Kurssit on mahdollista muokata täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kertokaa toiveenne, niin voimme toteuttaa ne yhdessä.

Esimerkkejä kursseistamme

Liikunnallinen laihdutuskurssi

Liikunnasta kiinnostuneille laihduttajille suunnattu kurssi, jonka aikana opit kaiken terveellisestä ruokavaliosta ja tutustut erilaisiin liikuntamuotoihin hauskasti ja tehokkaasti.

Liikunta elämäntavaksi

Kurssi sisältää luentoja ja monipuolisesti erilaista ohjattua liikuntaa. Tarkoituksena on löytää jokaiselle liikunnan iloa, luotettavaa tietoa terveyttä edistävistä elämäntavoista ja ennen kaikkea tukea jokaista omaehtoisessa liikunnassa.

Onko työpaikkanne juoksuporukalla tavoitteena maraton, johon valmistautumisessa kaipaisitte neuvoja? Tai haluaisitteko työyhteisöllenne yhteisen tavoitteen, mutta sellaisen asettaminen teettää ongelmia? Voimme suunnitella teille yhdessä sopivia tavoitteita ja auttaa valittujen tavoitteiden saavuttamisessa. Yhdessä tekeminen, oppiminen ja yhteisen päämäärän tavoittelu luo yhteisöllisyyttä ja lisää työssä viihtymistä. Erilaisia vaihtoehtoja on yhtä paljon kuin on ideoita!

Haluaisitte innostaa työyhteisöänne liikunnan pariin ja kohti yhteisiä tavoitteita, mutta tämän suunnittelu tuntuu raskaalta? Ota yhteyttä, niin voimme tehdä sen puolestanne!

Lisätietoja

Jyrki Huhtamäki
0400 925 199
jyrki.huhtamaki(at)wsc.fiEtkö löytänyt etsimääsi? Rakennetaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ