Kom prova

Kurser för företag

Behöver du hjälp med att aktivera personalen i företaget till frivillig motionering? Finns det en grupp I ert företag som längtar efter nya mål och utmaningar? Vill ni förbättra gemenskapen I arbetsmiljön och arbetsatmosfären?

Vi erbjuder olika slags kurser. Vårt mångsidiga kurserbjudanden stöder oss när vi bygger upp en passande kurs just för er och era målsättningar. För att uppnå målen har vi proffesionell personal som hjälper er framåt. Avsikten är att förbättra individuella hälsoeffekter och utveckla livsvanor, samt förbättra arbetsatmosfören, arbetstrivseln och förstärka arbetsförbindelsen.

Vi hjälper till med konditionskartläggningen inom personalen I företaget, samt planerar, tillsammans med er, målsättningen för utvecklingen av det fysiska välmåendet. Vi vill hjälpa er I utvecklingen för att få en vital arbetsmiljö, där personalen mår både fysiskt och psykiskt bra.

Kurserna kan bli totalt omformad på basen av kundens behov och önskemål. Berätta om era önskemål, så kan vi förverkliga dem tillsammans.

En motionsrik bantningskurs

En kurs för personer som är intresserade att gå ner i vikt med stöd av motion. Genom kursens gång lär du dig allt om hälsosam kost, samt möjligheten att bekanta dig med olika motionsaktiviteter på ett roligt och effektivt sätt.

Xtravaganza

Genom att delta i något av Xtravaganzas program får du det viktiga stödet som ger dig möjligheten att hitta en ny livsstil och uppnå bestående resultat. Att gå ner i vikt är lätt, tekniskt sett. Men alla som någonsin gått ner i vikt vet att vägen till det nya, lättare livet inte öppnar sig endast genom att tappa vikten. Det krävs även träning, motivation och uthållighet för att hålla den önskade vikten. Xtravaganza erbjuder ett enkelt, pålitligt, vetenskapligt och effektivt viktminskningsprogram.

Motion till livsvana

Kursen innehåller föreläsningar och olika instruerade timmar. Fokus ligger på att hitta motionens glädje, samt att ge pålitligt kunskap om att lära sig befrämja hälsa som en livsvana. Men framförallt stöder kursen allas frivilliga motion.

Finns det en löpgrupp I er företag som har maraton som mål, gruppen skulle behöva råd och tips om maraton? Eller skulle ni vela ha ett mål i arbetsgemenskapen, men målsättningens uppläggning är problematisk?Vi kan tillsammans planera huvudmål och delmål som passar just för er. Vi hjälper till med att uppnå de utsatta målen. Göra tillsammans, lära nya saker tillsammans och sträva till att uppnå gemensamma mål tilsammans, skapar samhörighet och höjer trivseln på arbetsplatsen. Det finns lika många alternativ som det finns idér!

Vill ni inspirera er arbetsgemenskap till motion och mot gemensamma mål, men själva planeringen känns tungt? Ta kontakt så planerar vi åt dig!

För mera information:

Försäljningschef Jyrki Huhtamäki

GSM 0400 925 199
jyrki.huhtamaki@wsc.fiHittade du inte vad du letade efter?
Låt oss hjälpa dig att hitta en helhet som passar just dig!

TA KONTAKT OCH FRÅGA MERA