Tule tutustumaan

Kuntokeskuksen säännöt

A. Esitä jäsenkorttisi aina klubille saapuessasi. Vierailijoiden tulee täyttää vierailijahakemus jokaisen käynnin yhteydessä. Henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

B. Klubin asiakkailta odotetaan siisteyttä ja hyviä tapoja. Huolehdithan myös henkilökohtaisesta hygieniastasi.

C. Tupakointi, omien alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö ei ole sallittua klubin tiloissa.

D. Jos asiakas tahallisesti vaurioittaa klubin kalustoa, kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti.

E. Pyyhi laitteet käytön jälkeen. Käyttäjiä on paljon ja näin varmistamme että laitteet ovat aina siistejä.

F. Käytä aina asianmukaista vaatetusta ja sisäjalkineita. Pelkillä sukilla tai paljain jaloin liikkuminen liikuntatiloissa on kielletty määriteltyjä tunteja lukuun ottamatta.

G. Palauta liikuntavälineet aina alkuperäisille paikoilleen.

H. Käytä aina juomapulloa jossa on korkki.

I. Anna kaikille vieraillemme mahdollisuus käyttää kuntosalilaitteita. Vapauta laite toisten käyttöön taukosi ajaksi.

J. Alle 14 vuotiaat eivät saa turvallisuussyistä liikkua klubin tiloissa paitsi lapsille tai nuorille osoitettujen aktiviteettien yhteydessä. Alle 14 vuotiaat saavat liikkua klubin tiloissa ohjaajan valvonnan alaisena. Minimi ikäraja klubiin on 12.

K. Matkapuhelimen käyttö klubilla on kielletty vastaanottoaluetta lukuun ottamatta. Toivomme että sammutat tai laitat puhelimesi äänettömälle saapuessasi klubin tiloihin. Anna itsellesi ja muille vieraillemme mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun.

L. Valo- tai videokuvaaminen klubilla on kokonaan kielletty. Kielto koskee myös kamerakännyköitä.

M. Uimavaatteita tms. ei tule käyttää sauna- ja pesutiloissa. Pyyhkeen käyttö intimiteettisyistä on sallittua.

N. Pukuhuoneen kaapit on tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Tavaroiden ja vaatteiden jättäminen niihin yli yön on kielletty.

O. Voit varata enintään 1 ajan solariumiin yhdellä kertaa.

P. Voit varata ryhmäliikuntatunneille paikan vain itsellesi. Varauksen voit tehdä paikan päällä 45 min ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.

Q. Olet vastuussa omasta turvallisuudestasi. Klubi ei vastaa jäsenten omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta klubin tiloissa tai sen alueella.

R. Mikäli jäsen tai vierailija ei noudata jäsensääntöjä ja ohjeita, tai muutoin käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti toisia jäseniämme tai henkilökuntaamme kohtaan, voidaan jäsenyys tai vierailuoikeus jäädyttää määräajaksi tai perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.

S. Wasa Sports Club ei vastaa menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Wasa Sports Club ei vastaa jäsenten tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä jäsenille tai vierailijoille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta oman tai toisen asiakkaan toiminnasta. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on sellainen, että hän voi osallistua Wasa Sports Clubin tuottamiin palveluihin.