Tule tutustumaan

Functional Training

F.I.T Functional Intensive Training

F.I.T on toiminnallista harjoittelua korkealla intensiteetillä, missä tehdään liikkeitä, jotka ovat ihmiselle luontaisia.Treeneissä yhdistellään painonnostoa, voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita.

Kenelle sopivaa?

F.I.T sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Tabata


Tabata30 on korkeatehoinen tunti missä kaikki lihakset, myös sydän, tekee työtä. Tabatan tunnusmerkki on että liikkeet tehdän 20 sek jonka jälkeen levätään 10 sek  Tehdään eniten työtä oman kehon painolla ja hyppyjä voi ilmetä/välttää. Intensitteeti voit märätä itse, sis sopii sekä jos haluat kevyempi tai kovempi treeni.Tule mukaan ihanan intensiiviselle ja hikiselle tunnille

F.I.T-Boxing 45

Toiminnallista treeniä potkunyrkkeilyn hengessä. Tunti koostu kolmesta osasta; alkulämpö ja liikkuvuus, pistaritreeni ja lihaskunto. Tunnilla opitaan potkunyrkkeilytekniikoita ja kasvatetaan kuntoa.

(Osallistuja voi ottaa omat hanskat mukaan, tunnilla lainahanskoja ja kertakäyttökäsineitä)

Forever Young

Tämä on monipuolinen toiminnallinen tunti missä viikosta toiseen tehdään erilaisia harjoituksia. Jokaisella tunnilla on jotain joka vähän nostaa sykettä, lihaskunto osuus ja venytys tai rentoutus. Saat henkilökohtaisia vinkkejä koko ajan että harjoituksista tulee turvallinen ja tehokas. kaikki treenit tehdään omän kehon,kunnon ja mielen mukaan. Rohkeasti mukaan jos olet ja haluat olla Forever Young!

Takaisin