Tule tutustumaan

Functional Training

F.I.T Functional Intensive Training

F.I.T on toiminnallista harjoittelua korkealla intensiteetillä, missä tehdään liikkeitä, jotka ovat ihmiselle luontaisia.Treeneissä yhdistellään painonnostoa, voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita.

SPORTS GYM
Viikko-ohjelma >

LADIES CLUB & SPA
Ei tunteja


Kenelle sopivaa?

F.I.T sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Boxing60

Kuntonyrkkeuly on tehokas tapa vähentää stressiä ja lihasjännitystä. Samalla lisäät lihasvoimaa ylävartaloon ja kohottat kestävyyttäsi! Sopii  kaiken ikäisille eikä tarvi olla kokemusta ennestään nyrkkeilystä!

SPORTS GYM
Viikko-ohjelma >

LADIES CLUB & SPA
Ei tunteja


 

Forever Young

Tämä on monipuolinen toiminnallinen tunti missä viikosta toiseen tehdään erilaisia harjoituksia. Jokaisella tunnilla on jotain joka vähän nostaa sykettä, lihaskunto osuus ja venytys tai rentoutus. Saat henkilökohtaisia vinkkejä koko ajan että harjoituksista tulee turvallinen ja tehokas. kaikki treenit tehdään omän kehon,kunnon ja mielen mukaan. Rohkeasti mukaan jos olet ja haluat olla Forever Young!

Takaisin