Kom prova

Företagsavtal

För att upprätthålla den fysiska aktiviteten är regelbunden motion en mycket viktig del. Motion skall vara roligt och utgöra en återkommande del i det vardagliga livet. Uppmuntra er personal till att motionera regelbundet!

Med hjälp av företagsavtalet stöder företaget personalens hälsa, välmående och frivilliga regelbundna motion. Samtidigt erbjuder företaget sin personal en uppskattad arbetsförmån.

Företagsavtalet är ett avtal mellan företaget och Wasa Sports Club, vilket ger företagets personal en motionsförmån på Wasa Sports Club. Personalen i företaget gör ett personligt medlemsavtal som prissätts enligt företagsavtalet. Således får varje enskild arbetstagare i företaget medlemsförmånen som hör till medlemskapet.

Medlemskap på Wasa Sports Club

Wasa Sports Club är en medlemsklubb. Ett medlemskap i ett motionscenter är det bästa alternativet för en kund som vill motionera och se konkreta resultat på sin träning. Motion bör vara roligt och samtidigt en förstärkande faktor i vardagslivet. Träna regelbundet så orkar du bättre i vardagslivet. Du höjer din kondition, får en fastare kropp samt går ner i vikt. Vi instruerar våra kunder att komma igång med sin träning; bygger upp träningsprogram samt ger råd om kost.

Fråga mer om företagsavtal!

För mer information:

Försäljningschef Jyrki Huhtamäki

GSM 0400 925 199
jyrki.huhtamaki@wsc.fiHittade du inte vad du letade efter?
Låt oss hjälpa dig att hitta en helhet som passar just dig!

TA KONTAKT OCH FRÅGA MERA