Kom prova

Ledda timmarna för barn och vuxna

FAMILYFUN (för 1-3 åringar)

Rörelse genom dans, lek och träning för både barn och vuxna tillsammans! Rutiner och upprepningar hjälper ditt barn att utvecklas och röra på sig i en trygg miljä. FamilyFun kan vara såväl som föräldrar, mor- och farföräldrar som andra vuxna!

FamilyFun ingår i medlemspriset och ej medlemmar kan delta enligt KidzClub priserna nedan

BABYBODY ( ca 2-12 mån)

Nyblivna mammornas jumppa på babyn vilkor. På timmen en kort uppvärmning och muskelträning för hela kroppe. Fokusering på bäckenbottens träning och träning som passar för nyblivna mammors kropp. Vill äldre syskon kojma med kan dom bra göra det och leka vid sidan av jumppasalen.

Babybodyn ingår i medlemspriset och ej medlemmar kan delta enligt KidzClub priserna nedan:

Välkommen!

 

KIDZ ACTION

Vissa dagar har vi på barnrummet Kidz Action som innebär att barnen har möjlighet att jumppa i Sea studion. Vi tar fram mångsidiga redskap, bygger banor, hänger, gungar, klättrar, leker m.m.

Kidz Action är alltid övervakat av personalen på barnrummet och ibland är det ledda aktiviteter och ibland får barnen leka och jumppa helt fritt.

Kidz Action fungerar på samma sätt som barnrummet, d.v.s:- anmäl ditt/dina barn minst 1 h på förhand- åldersgräns 2 år- fungerar som drop-in och barnet får vara med högst 1,5 h per dag-

Kidz Action är gratis för WSC medlemma- jumppakläder rekomenderas

KIDZFUN

KidzFun är en ledd jumppa där barnet får leka,springa,hoppa och krypa till musik


VÄLKOMNA!

Kidz verksamhetenär gratis för WSC medlemma!

Pris för icke medlemma:

En gång 6€

Kidz Club Kort:

10 x 59€
20 x 99€
40 x 179€
KidzClub kortet kan använadas av hela familjens barn