Tule tutustumaan

FUSTRA Personal Training

logo

Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja.

 

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia.

 

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme.

 

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille.Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Varaa oma tuntisi.(EDELLÄ OLEVAAN SUORA LINKKI FUSTRAN SIVUILLE OSOITTEESEEN:)

https://www.fustra.fi/fustra-tutustumistunti/

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Yksilövalmentajan intensiivisen valmennuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.
 Lue Fustraajien kokemuksia
(EDELLÄ OLEVAAN SUORA LINKKI FUSTRAN SIVUILLE OSOITTEESEEN:

https://www.fustra.fi/asiakaskokemukset/

Kiinnostuitko, lue lisää ja varaa Fustra-tutustumistunti www.fustra.fi

Fustra10 Kehonhallinta -ohjelma :
10 tuntia
Rasvanpoltto+ lihastasapaino
Suositusaika: 5 viikkoa
2 ohjattua harjoittelukertaa / viikko
2-3 omatoimista harjoitusta / viikko (cardio + keppiliikkeet + core)
Ravinto -ohjelma
Testit alussa / puolessa välissä / lopussa
Hinta: 790€
Duohinta: 1090€

Fustra20 Niska&Selkä -ohjelma :
20 tuntia
Henkilöille jotka kärsivät hartia- ja selkäongelmista + urheilijat.
Suositusaika: 6-8 viikkoa
2-3 ohjattua harjoituskertaa/viikko
Ravinto-ohjelma
Hinta: 1490€
Duohinta: 1980€

Fustra Golf -ohjelma:
9 / 18 / 36 tuntia
Ohjelma on tarkoitettu golfin harrastelijoille sekä lajin ammattilaisille
2-3 ohjattua harjoituskertaa/viikko
Ravinto-ohjelma
Fustra9 Golf: 750 € / Duo:1050 €
Fustra18 Golf: 1490 € / Duo: 1950 €
Fustra36 Golf: 2890 € / Duo: 3750 €

Fustra30 Rasvanpoltto -ohjelma :
30 tuntia
Rasvanpoltto+lihastasapaino
Suositusaika: 6-8 viikkoa
3 X 90min ohjattua harjoittelukertaa/viikko
Ravinto–ohjelma
Testit alussa / puolessa välissä / lopussa
Tulostakuu: - 4 % rasvasta!
Hinta: 2190 €
Duohinta: 2850 €

Fustra1 tunti: hinta 89€ / duo 115€

Fustra50 Kuntoremontti -ohjelma:
50 tuntia
Hinta: 3590 €
Duohinta: 4650 €

Fustra100 Kuntoremontti -ohjelma:
100 tuntia
Hinta: 6950 €
Duohinta: 8750 €


KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!

Wasa Sports Clubin FUSTRA Personal Treinereinä toimivat:

Kimmo

Kimmo Kahila 

Vastaava FUSTRA Personal Trainer
050 530 0975
kimmo.kahila(at)wsc.fi

Ella

Ella Koistinen 

FUSTRA Personal Trainer 
0400 267 781 
ella.koistinen(at)wsc.fi

Hei! Olen Ella ja olen valmistunut Personal Traineriksi (Trainer4You) vuonna 2013 ja siitä asti olen valmentanut Wasa Sports Clubilla. Olen myös Firstbeat Hyvinvointiasiantuntija. Fustra Traineriksi valmistuin vuonna 2016. Olen valmentanut kaiken ikäisiä ja tasoisia asiakkaita. Valmentajana pyrin aina mukautumaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Erityisosaamiset: voimaharjoittelu, stressinhallinta, uni ja palautuminen, hyvinvointi, ravinto, vaivat esim. polvi/selkä/olkapää, keskivartalo ja ryhti, liikkuvuusharjoittelu, kehonhuolto, elämäntapamuutos, kehonmuokkaus.

Haluan auttaa juuri SINUA voimaan paremmin! Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Rakennetaan yhdessä sinulle henkilökohtaisesti paras kokonaisuus.

"Arvostan Ellaa asiantuntijana. Hän on löytänyt juuri minulle sopivat liikkeet. Häneltä saa hyviä vinkkejä kehonhuoltoon ja treenitunti on tiivistä treenausta ja asiaa täydet 60 min, eikä aikaa kuluteta turhaa. Ella on kannustava kaikissa olosuhteissa ja asiat hoituvat ilman viivytyksiä. Hän seuraa tarkoin, että liikkeet tehdään oikein ja korjaa tarvittaessa. Tuntien jälkeen jää aina hyvä olo. Fustra on ehkä järkevin treenimuoto, jota olen kokeillut. Tiedostan nyt, miten saan itseni hyvään ryhtiin. Ennen tiestin, miltä hyvä ryhti näyttää. Nyt tiedän, miten se tehdään kropallani. Liikkuvuus on parantunut hieman ja varmaan paranee lisää. Pikku krempat ovat hellittämään päin." - Liisa Neitiniemi

"Ella haastaa Fustrassa treenaamaan yhä paremmin ja tavoitteellisemmin. Pystyn hänen kanssaan parempaan kuin mihin yksin kykenisin. Vahva treeni antaa voimaa koko päivään! Mutta, Ella kuuntelee ja ymmärtää myös huonot päivät. Silloin palautellaan ja vahvistetaan perustaa. Kaikista yhteisitä treenihetkistä lähden virkistyneenä." - Tiina Heikkilä

"Ella on ollut Fustraohjaajani noin kaksi ja puoli vuotta. Pidän hänen kannustavasta, mutta samalla vaativasta tavasta. Joka harjoituskerralla tehdään sille kerralle sopivan rankka treeni, ei liian helppoa tai kovaa, ja jos jossain paikassa tuntuu kireyttä tms. niin siihen alueeseen kiinnitetään erityishuomiota. Sisällössä on vaihtelua sen verran, ettei ohjelmaan kyllästy. Itselle on mukavaa, kun Ella muistaa myös kertoa minkä verran edistystä on viimeisten viikkojen tai kuukausien aikana tapahtunut. Minulla Fustra on kohottanut yleiskuntoa, mutta erityisesti parantanut kehon hallintaa ja tasapainoa. Myös kestävyyttä ja voimaa on tullut lisää. Tämä kaikki tukee myös muita harrastuksiani ja on lisännyt hyvinvointia yleisesti." - Marja Jaatinen