Tule tutustumaan

Dance

BODYJAM

Les Mills BodyJam on tanssitunti, joka on koottu rennoista liikkeistä viimeisimpään musiikkiin. Tunti on sinulle, joka rakastat tanssia ja haluat irrotella, samanaikaisesti parannat huomaamattasi kuntoasi ja koordinaatiokykyäsi.

Dance

Haluatko kokeilla erillaisia tanssi laijeja? Silloin tämä on tunti sinulle! Tanssimme kaikka lyrical jazzista streetstyleihin ja suurin osa tunnista annamme sarjan tekemiseen. Uusi tai kokenut tanssija, kaikki ovat tervettulleet!

Bowerdance

Musiikin siivittämä,tanssiin perustuva lihaskuntotunti.Tunnin alussa lyhyt,helppo lämmittely osuus.Varsinainen treeni kuormittaa monipuolisesti kehon eri osia.Tanssiliikkeiden kaltaisia liikkeitä yhdistellen perinteisiin lihaskuntoliikkeisiin.Vaikutteita mm.afrosta ja latinosta.Tunti sopii kaikille eikä vaadi tanssitaustaa.Tule kokemaan liikkeen ja musiikin riemu

Zumba

Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja mukaansa tempaavasta Zumba-tunnelmasta. Zumba keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle ja taatusti hiki virtaa. Jokainen ohjaaja kehittää koreorgrafiat oman ja ryhmän mukaan, siis huomioi että eri ohjaajalla voi olla eri tyyli!

DanceMix

Tuntikuvaus tulossa.

SH'BAM 45

Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH'BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are, leave as a star! (LesMills tunti)

Takaisin