Kom prova

Body & Mind

Mobility

Vill du ha bättre rörlighet, hålling och muskelsymetri och genom detta en effektivare träning?

Mobilyty30 timmen öppnar varsamt upp din kropp. Vi använder oss av bl. foamroller, men också korta töjningar och andra öppnande rörelser för kroppen.Vi använder bl.a. foamroller och korta töjningar och rörelser som öppnar upp. Välkommen med på denna timme innan din träning, efter din träning eller som en återhämtning!

Venyttely

Stretching är avkopplande och ett bra sätt att få kroppen att bli rörlig och må bra! Stretchtimmen består av långa djupstretchande rörelser som töjer ut musklerna ordentligt. Under en timme gås hela kroppens muskler genom och andningstekniken övas.

Yoga

Carolas Yoga60 är Prana Flow Vinyasa . Omskapande och utmanande är basord för denhär aktiva och strömmande yogaformen som är släkt med Ashtangayogan. Rörelseserierna är kreativa och innehåller ofta element från dans och rörelsemeditation. Timmen är samtidigt både effektiv och av slappnande.

Svetlanas Yoga är en djup, intuitiv och avslappnande yoga lektion där vi flyter långsamt genom asanas med ögonen stängda och fokuserar på den inre världen.
Varje lektion är olika och passar alla nivåer. Svetlana försöker ge individuell uppmärksamhetså mycket som möjligt och hjälper till med nödvändiga modifieringar så att du kan njuta av yogan med respekt och kärlek för kroppen.

BodyBalance

BodyBalance är ett avslappnande träningspass, som kombinerar yoga, tai chi och pilates. BodyBalance ger rörlighet, balans och avslappning samt koncentrerar sig förutom på det fysiska, även på det psykiska välbefinnandet. (LesMills timme)

FitnessPilates

Med hjälp av Pilatesträning kan du förbättra din styrka och smidighet och få en fastare kropp. Du kan även få en bättre hållning och andning, och få en bättre kontroll över stress. Pilatesträning passar alla, såväl nybörjare som längre hunna. Pilates passar speciellt bra för sådana personer som sitter eller står mycket i sitt jobb och lider av ryggbesvär eller vill stärka rygg- och magmuskulatur.

FitnessPilates

Motsvarande timme till FitnessPilates45, men kan även innehålla mera utmanande rörelser.

Tillbaka