Kom prova

Barnrummet

Välkommen och lek till barnrummet!

Till Sports Gyms barnrum välkomnas alla medlemsbarn som fyllt två år. Barnen får ha blöja, men vi har ingen möjlighet att byta blöjor. Tillsammans med våra duktiga, tvåspråkiga och erfarna barnskötare får Ert barn leka, pyssla, läsa böcker, se på videofilm eller spela data- och playstationspel!

I barnrummet får barnen leka upp till 1,5h per dag.En plats i barnrummet förutsätter tidsbokning, som nu sker via webben.

För att kunna boka/avboka barnrummet krävs inloggning. Som användarnamn fungerar den e-postadress du uppgett i avtalet. Via länken nedan kan du beställa ett lösenord. Bokning endast för barnrummet, andra pass inte bokningsbara. Kom ihåg att avboka platsen vid förhinder. Avbokning senast 2 timmar före.

Barnrummets webbokning

Bokningen kan även göras  direkt till barnrummet på telefonnumret 050-318 9700 då barnrummet är öppet. Kom ihåg att vi har ett begränsat antal platser till barnrummet så det löns att boka i tid. Vi önskar även att Ni avbokar ifall Ert barn inte kommer på redan bokad tid!

OBS! Bokningar kan inte göras till telefonsvararen eller via textmeddelande! Vi tar endast emot avbokningar via textmeddelande!

I motionscentret är barnen alltid på föräldrarnas ansvar.

Hoppas att Ni och Ert barn skall trivas med oss här på Wasa Sports Clubs barnrum! Välkommen! 


Om du har frågor kontakta barnrumsansvariga.

Barnrummets öppettider:

Mån        16:00-20:00 (Banrummet)

Tis          16:00-20:00 (Banrummet)

Ons        16:00-20:00 (Barnrummet)

Tors        16:00-20:00 (Banrummet)

Fre         15:00-19:00 (Banrummet)

Lö          10:30-12:30 (Kidzaction, i Energy studio)

Sön        16:00-20:00 (Banrummet)

Kidz Action

På lördagar ordnas Kidz Action som innebär att barnen har möjlighet att vara aktiva på en redskapsbana i Energy Studio. Vi tar fram mångsidiga redskap, bygger banor och leker. Kidz Action är alltid övervakat av personalen från barnrummet och ibland är det även ledda aktiviteter.

Kidz Action fungerar på samma sätt som barnrummet:

  • Anmäl ditt/dina barn minst 1 h på förhand via hemsidan
  • Åldersgräns: 2 år
  • Kidz Action är gratis för WSC medlemmar
  • Jumppakläder rekomenderas

VÄLKOMNA!

Cecilia Niemi
Barnrumsansvarig
Tel. 044-2520976