Kom prova

Barn & Familjer

FamilyFun (för 1-3 åringar)

Rörelse genom dans, lek och träning för både barn och vuxna tillsammans! Rutiner och upprepningar hjälper ditt barn att utvecklas och röra på sig i en trygg miljä. FamilyFun kan vara såväl som föräldrar, mor- och farföräldrar som andra vuxna!

FamilyFun ingår i medlemskapet, men också icke medlemmar är välkomna!

(Se KidzClub priserna nedan)

BabyBody 

Mammas jumppa på babyns vilkor. Timmen består av en lätt uppvärmning och muskelträning för hela kroppen. I vissa rörelser anvönds barnet som tyngd. Fokuseringen är på träning avbäckenbottens musklerna. Timmen hjälper dig som nybliven mamma att återhämta dig efter graviditeten och njuta av att röra på dig med babyn. Vill äldre syskon komma med passar det om barnet kan leka vid sidan av jumppasalen.

BabyBody ingår i medlemskapet, men också icke medlemmar är välkomna! ( Se KidzClub priserna nedan)

Välkomna!

 KIDZ ACTION

Vissa dagar har vi på barnrummet Kidz Action som innebär att barnen har möjlighet att jumppa i Sea studion. Vi tar fram mångsidiga redskap, bygger banor, hänger, gungar, klättrar, leker m.m.

Kidz Action är alltid övervakat av personalen på barnrummet och ibland är det ledda aktiviteter och ibland får barnen leka och jumppa helt fritt.

Kidz Action fungerar på samma sätt som barnrummet, d.v.s:- anmäl ditt/dina barn minst 1 h på förhand- åldersgräns 2 år- fungerar som drop-in och barnet får vara med högst 1,5 h per dag-

Kidz Action är gratis för WSC medlemma- jumppakläder rekomenderas

VÄLKOMNA!

Pris för icke medlemma:

En gång 6€

Kidz Club Kort:

10 x 59€
20 x 99€
40 x 179€
KidzClub kortet kan använadas av hela familjens barn

Tillbaka