Tule tutustumaan

WSC Jooga & meditaatiokurssi

Wasa Sports Clubin uusi Jooga ja meditaatio- kurssi Ke 17.05 - Ke 21.06.2017

Kurssi sopii kaikille vasta-alkajasta kokeneempaan joogan harrastajaan.

Opetus tapahtuu englanniksi, mutta opettaja voi antaa henkilökohtaista ohjausta myös suomeksi tai ruotsiksi.

Tällä syväluotaavalla kurssilla opimme joogan perusteet, tutustumme meditaatioon ja erilaisiin tekniikoihin joilla luomme mielen, kehon ja sielun tasapainoa sekä lisäämme voimaa ja itsetuntemusta. Jokaisella tunnilla keskitymme tiettyyn tekniikkaan ja tunti koostuu 45 min joogaosuudesta ja 15 min rentoutuksesta. Kurssin tavoitteena on inspiroida osanottajia jatkamaan joogan harjoitamista arjessaan; sekä kotona, salilla että kesäloman aikana. Kurssin päätteeksi juhlistamme kesäpäivänseisausta ja kaikkia postitiivisia muutoksia jotka olemme yhdessä saavuttaneet.

Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautumiset ja tiedustelut kurssista:

Ke 17.05 - Ke 21.06.2017

Ma, Ke, Pe klo 16.30 - 17.30 på Sports Gym

Opettaja Svetlana Bogatcheva:

Svetlana Bogatchevalla on yli kymmenen vuoden kokemus useista eri joogan suuntauksista, meditaatiosta, mindfullnessistä, parantamisesta, hieronnasta, luonnonmukaisesta ravinnosta sekä itämaisesta filosofiasta. Hän on kehittänyt oman joogasuuntauksensa ”Intuitive Yoga Flow”, joka on syvällistä, meditatiivista ja keskittyy yksilön henkilökohtaisiin tarpeisiin. Svetlana aloittaa Jooga&Meditaatio Personal Trainerina ja joogaohjaajana sekä Sports Gymillä että Ladies Club & Spassa tänä kesänä..

Tule mukaan oppimaan ja inspiroitumaan hyvässä porukassa!

svetlana.jpg

Hinta

Kurssin hinta ainoastaan 2 x 129€, 258€ yhteensä (WSC jäsenet: 2 x 69 €, siis 138€)

Kurssi sisältää 15 ohjattua tuntia sekä kahden kuukauden jäsenyyden WSC:lle (jäsenyyden aloitusajankohdan voit päättää itse).

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

svetlana(at)wsc.fi tai pia.niemi(at)wsc.fi tai soita Svetlana 045-2254844