Tule tutustumaan

Ohjatut tunnit lapsille

Les Mills BORN TO MOVE™ For KIDS only!

Les Mills BORN TO MOVE™ on uusi ja hauska ryhmäliikuntasarja.
Tunnit on suunniteltu sopimaan kaikille lapsille ja nuorille – sellaisille kuin sinä.
Tunneilla soitettu musiikki ja niihin sopivat liikkeet saavat olosi energiseksi. Samalla kun opit uusia asioita, huomaat, miten huikea olo tunnista tulee.

Tutustu ohjelmiin

2-3 v aikuisen kanssa (ei lisämaksua jäsenille)

3-6 v lapsi ilman aikusen( katso hinta alhaalla)

Katso BORN TO MOVE MOVIE

FamilyFun45 (1-2 v)

FamilyFun (~1-2 vuotiaille) Liikuntaa, tanssia ja pikkutemppuilua! Hauskuutta koko perheelle! Tutut,toistuvat rutiinit auttavat lastasi oppimaan ja kehittymään kivassa, turvallisessa ympäristössä sekä liikkumaan. FamilyFun tunnille on paitsi vanhemmat tietysti isovanhemmat ja muut aikuiset tervetulleita!

BabyBody alle 1v

Äidin (tai muun aikuisen) jumppa vauvan ehdoilla. Tunnilla lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus koko vartalolle. Monissa liikkeissä käytetään vauvaa painona. Keskitytään myös lantionpohjanlihasten harjoitteluun. Jumppa auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä ja on hyvää voimistelua myös vauvalle! Vauvan tulisi jaksaa kannatella päätään. Voit halutessasi ottaa vauvalle mukaan lelun. Tervetuloa!

Mamma Boot Camp®

Tuoreille alle 1-vuotiaiden vauvojen äideille tai sinulle, joka haluat varmistaa että pääset turvallisesti alkuun raskauden jälkeisen treenin kanssa. Mamma Boot Camp® on tuoreille äideille sovellettu, turvallinen, varma sekä tuloksekas liikuntamuoto. Voit osallistua treeniin, vaikka olisit synnyttänyt keisarinleikkauksella, vaikka sinulla olisi lantionseudun tai selän ongelmia tai heikentyneet ja erkaantuneet vatsalihakset, kuten kaikilla äideillä. Vartalosi on käynyt läpi fyysisiä muutoksia sekä raskauden että synnytyksen aikana ja nyt on aika auttaa se takaisin raiteilleen. Voit ottaa vauvasi mukaan, joten sinun ei tarvitse hankkia lapsenvahtia tunnin ajaksi. HUOM! Olethan käynyt jälkitarkastuksessa! https://fi.mammabootcamp.se/fi/

Hinnat:

Kertamaksu 6€

Kidz Club Kortti:

  • 10 kertaa 59€
  • 20 kertaa 99€
  • 40 kertaa 179€

KidzClub kortit perhekohtaisia

*) Tunti äideille.Ilmainen jäsenille. Ei-jäsenet Kidz Club hintojen mukaan.

**) Lapsi-Aikuinen -tunteja. Ilmaisia jäsenille. Ei-jäsenille Kidz Club hintojen mukaan.