Tule tutustumaan

Lapset & perhe

BORN TO MOVE™

Maailman laadukkainta lastenliikuntaa ilman kilpailua ja kullekin ikäryhmälle varta vasten suunnitellusti, 2-vuotiaasta 12-kesäiseen. Les Mills tarkoittaa, että tunnit ovat lastenliikunnan ja pedagogiikan ammattilaisten suunnittelemia ja pitkäjänteisesti eteneviä. Ne kehittävät lasta monipuolisesti, opettavat liikunnan perustaitoja ja kasvattavat aktiiviseen elämäntapaan.

Tunnit on suunniteltu sopimaan kaikille lapsille ja nuorille – sellaisille kuin sinä.
Tunneilla soitettu musiikki ja niihin sopivat liikkeet saavat olosi energiseksi. Samalla kun opit uusia asioita, huomaat, miten huikea olo tunnista tulee.
Tutustu ohjelmiin:

2-3-vuotiaat (aikuisen kanssa)

Tämä tunti on lapsen ja vanhemman yhteinen liikuntaharrastus, jossa yhdessä tekeminen on kaiken perusta. Lapsen liikunnalliset- ja sosiaaliset taidot kehittyvät turvallisessa ympäristössä, vanhemman seurassa. Musiikin tahtiin tehtävät liikkeet ja leikit kasvattavat lapsen itseluottamusta ja antavat onnistumisen kokemuksia.

3-6-vuotiaat

3-6-vuotiaiden ryhmä on lapsia satumaailmassa liikuttava, eläväinen tunti, joka kehittää mielikuvitusta ja lisää lapsen itseluottamusta. Hauskat liikkeet musiikin tahdissa ja ryhmässä liikkuminen takaavat elämyksellisen tunnin.

FamilyFun45 1-2v (aikuisen kanssa)

FamilyFun (~1-2 vuotiaille) Liikuntaa, tanssia ja pikkutemppuilua! Hauskuutta koko perheelle! Tutut, toistuvat rutiinit auttavat lastasi oppimaan ja kehittymään kivassa, turvallisessa ympäristössä sekä liikkumaan. FamilyFun tunnille on paitsi vanhemmat tietysti isovanhemmat ja muut aikuiset tervetulleita!

BabyBody alle 1v (aikuisen kanssa)

Äidin (tai muun aikuisen) jumppa vauvan ehdoilla. Tunnilla lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus koko vartalolle. Monissa liikkeissä käytetään vauvaa painona. Keskitytään myös lantionpohjanlihasten harjoitteluun. Jumppa auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä ja on hyvää voimistelua myös vauvalle! Vauvan tulisi jaksaa kannatella päätään. Voit halutessasi ottaa vauvalle mukaan lelun. Tervetuloa!

.

Takaisin