Tule tutustumaan

Lapset & perhe

FamilyFun45 (1-2 v)

FamilyFun (~1-3 vuotiaille) Liikuntaa, tanssia ja pikkutemppuilua! Hauskuutta koko perheelle! Tutut,toistuvat rutiinit auttavat lastasi oppimaan ja kehittymään kivassa, turvallisessa ympäristössä sekä liikkumaan. FamilyFun tunnille on paitsi vanhemmat tietysti isovanhemmat ja muut aikuiset tervetulleita!

BabyBody alle 1v

Äidin (tai muun aikuisen) jumppa vauvan ehdoilla. Tunnilla lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus koko vartalolle. Monissa liikkeissä käytetään vauvaa painona. Keskitytään myös lantionpohjanlihasten harjoitteluun. Jumppa auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä ja on hyvää voimistelua myös vauvalle! Vauvan tulisi jaksaa kannatella päätään. Voit halutessasi ottaa vauvalle mukaan lelun. Tervetuloa!

Mamma Boot Camp®

Tuoreille alle 1-vuotiaiden vauvojen äideille tai sinulle, joka haluat varmistaa että pääset turvallisesti alkuun raskauden jälkeisen treenin kanssa. Mamma Boot Camp® on tuoreille äideille sovellettu, turvallinen, varma sekä tuloksekas liikuntamuoto. Voit osallistua treeniin, vaikka olisit synnyttänyt keisarinleikkauksella, vaikka sinulla olisi lantionseudun tai selän ongelmia tai heikentyneet ja erkaantuneet vatsalihakset, kuten kaikilla äideillä. Vartalosi on käynyt läpi fyysisiä muutoksia sekä raskauden että synnytyksen aikana ja nyt on aika auttaa se takaisin raiteilleen. Voit ottaa vauvasi mukaan, joten sinun ei tarvitse hankkia lapsenvahtia tunnin ajaksi. HUOM! Olethan käynyt jälkitarkastuksessa! https://fi.mammabootcamp.se/fi/

KIDZ ACTION

Tiettyinä päivinä järjestämme Kidz Action jumpan, jolloin lapset pääsevät jumppaamaan Sea Studioon.

Käytössämme on paljon erilaisia välineitä, rakennamme erilaisia ratoja, roikumme, keinumme ja leikimme.

Kidz Actionissa on aina paikalla lastenhuoneen henkilökuntaa valvomassa ja joskus johdamme ja järjestämme toiminnallisia leikkejä ja toisinaan lapset saavat leikkiä ja jumpata vapaasti.

Kidz Action toimii samalla tavalla kuin tavallinen päivä lastenhuoneessa, eli:

- Ilmoita lapsesi/lapsiesi tulosta vähintään tuntia ennen saapumista

- Ikäraja 2 vuotta

- Jumppa toimii kuin drop-in, ja lapsi saa osallistua enintään 1,5h päivässä

- Kidz Action on ilmaista WSC:n jäsenille

Suosittelemme liikuntavaatteita, tervetuloa! 

Hinnat ei jäsenille

Kertamaksu 6€

Kidz Club Kortti:

  • 10 kertaa 59€
  • 20 kertaa 99€
  • 40 kertaa 179€

KidzClub kortit perhekohtaisia

Takaisin